Flinterman & Van Nistelrooij (Ogilvy) 4e tijdens Best YET competitie in Kroatië

17 mei 2011

Donderdag 12 en vrijdag 13 mei werd in Zadar (Kroati

22 teams uit 11 verschillende Europese landen, uit een voorselectie van maar liefst 550 teams, maakten een dagbladcampagne voor Croata dassen. De pittige maar ook uitdagende case van Croata werd toegelicht door een internationale jury, met o.a. Stef Jones (Engeland), Daniel Bödeker (Duitsland), Frank Marinus (België), Martin Wright (Ierland) en Arjen de Jong (Nederland).

Arjen de Jong, creatief directeur van Animal Farm, coachte de teams met verve en passie voor het vak. Nederland was vertegenwoordigd met twee teams, Oscar Flinterman en Joost van Nistelrooij (Ogilvy) en Celis Jansen en Joey Boeters.

De Best YET competitie wordt volgend jaar gehouden op 10 en 11 mei in Oslo, Noorwegen. De Nederlandse voorrondes vinden plaats in maart 2012, via de inmiddels befaamde Cebuco/ADCN workshop.

De Europese finale van de zoektocht naar het Beste creatieve Young European Team (Best YET) is een samenwerking van dagbladorganisaties uit elf Europese landen en wil jonge creatieve talenten enthousiasmeren voor dagbladcampagnes.

Meer artikelen

Judit Kun en Ramin Bahari winnen Cebuco/ADCN Workshop

Judit Kun en Ramin Bahari winnen Cebuco/ADCN Workshop

Judit Kun en Ramin Bahari (Tribal DDB) hebben gisteren, 27 maart, de Cebuco/ADCN workshop 2013 gewonnen. Zij ontwierpen het winnende nieuwsmediaconcept voor Madurodam. Het team heeft zich daarmee samen met de nummer twee (Joey Boeters en Mark van der Heijden) geplaatst voor de Europese dagbladcompetitie Best YET (Best Young European Team) die in mei in Wenen plaatsvindt. Lees meer >

The best is YET to come

The best is YET to come

Tijd voor een toffe, nieuwe kluif: de ADCN Cebuco Nieuwsmedia Workshop 2013! Lees meer >

Van de Ven & Van de Put zesde bij BestYET in Oslo

Van de Ven & Van de Put zesde bij BestYET in Oslo

Afgelopen week werd in Oslo (Noorwegen) weer gestreden om de BestYET Award, een internationale dagbladcompetitie voor jonge creatieven. De 2 Nederlandse creatieve teams die de Cebuco/ADCN workshop op 28 maart wonnen dongen mee naar deze prijs. Jurre van de Ven & Luuk van de Put (studenten Willem de Kooning Academie) eindigden als 6e. Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2021 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2021 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.