The best is YET to come

25 februari 2013

Tijd voor een toffe, nieuwe kluif: de ADCN Cebuco Nieuwsmedia Workshop 2013!

Tussen alle JongeHonden pitches, academie opdrachten, rotklusjes waar je creatief directeur geen zin in heeft  én briefings waarmee je diezelfde creatief directeur van zijn troon stoot, hebben jullie vast nog wel tijd voor een toffe, nieuwe kluif: de ADCN Cebuco Nieuwsmedia Workshop 2013. Hallelujah!

Op woensdag 27 maart om 09:15 uur worden 25 juniorteams gebrieft op een bijzonder mooie opdracht voor een nog geheime klant. Alle teams hebben precies 8 uur de tijd om een briljant print- en onlineconcept te bedenken, en uiteindelijk aan de jury te presenteren. De jury? Ja, de jury van ADCN mentoren (die je tijdens de dag ook zullen begeleiden) en natuurlijk Cebuco.

De winnaars van de 1e en 2e plek kwalificeren zich voor deelname aan de BestYET competitie in Wenen, op 23 en 24 mei. Daar strijden de beste junior teams van Europa om de titel Best Young European Team 2013 èn een geheel verzorgde reis naar het Cannes Lions Festival in Frankrijk. Hallelujah again!

De workshop vindt dit jaar plaats in Den Haag, op locatie bij de klant. De winnaars worden dezelfde avond bekend gemaakt. 

Meld je dus, samen met een teammaatje, voor 19 maart aan bij ADCN via dit formulier. Je hoort per email of jullie geselecteerd zijn. Deelname aan de workshop is trouwens gratis.


We hopen jullie 27 maart te zien !
 

• Wat: ADCN/Cebuco Nieuwsmedia workshop.
• Wanneer: 27 maart 2013
• Waar: Den Haag
• Aanmelden: Klik hier

• Organisatie: ADCN en hoofdsponsor Cebuco, het marketingplatform van NPD Nieuwsmedia. Vertegenwoordigt uitgevers van nieuwsmerken met sterke multimediale advertentieplatforms. "Elke reclameboodschap verdient de impact van het nieuws", daar staat Cebuco voor.

Meer artikelen

Judit Kun en Ramin Bahari winnen Cebuco/ADCN Workshop

Judit Kun en Ramin Bahari winnen Cebuco/ADCN Workshop

Judit Kun en Ramin Bahari (Tribal DDB) hebben gisteren, 27 maart, de Cebuco/ADCN workshop 2013 gewonnen. Zij ontwierpen het winnende nieuwsmediaconcept voor Madurodam. Het team heeft zich daarmee samen met de nummer twee (Joey Boeters en Mark van der Heijden) geplaatst voor de Europese dagbladcompetitie Best YET (Best Young European Team) die in mei in Wenen plaatsvindt. Lees meer >

Van de Ven & Van de Put zesde bij BestYET in Oslo

Van de Ven & Van de Put zesde bij BestYET in Oslo

Afgelopen week werd in Oslo (Noorwegen) weer gestreden om de BestYET Award, een internationale dagbladcompetitie voor jonge creatieven. De 2 Nederlandse creatieve teams die de Cebuco/ADCN workshop op 28 maart wonnen dongen mee naar deze prijs. Jurre van de Ven & Luuk van de Put (studenten Willem de Kooning Academie) eindigden als 6e. Lees meer >

11e editie BestYET in Noorwegen

11e editie BestYET in Noorwegen

Donderdag vertrekken vanuit Amsterdam twee teams naar Oslo om deel te nemen aan internationale dagbladcompetitie BestYET. De teams, Jesse Varwijk & Michael Maaskamp (Link. Business Creatives) en Jurre van de Ven & Luuk van de Put, zijn de winnaars van de ADCN/Cebuco workshop die gehouden werd op 28 maart. Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.