Judit Kun en Ramin Bahari (DDB & Tribal Amsterdam) winnen zilver tijdens BestYET competitie

27 mei 2013

Judit Kun en Ramin Bahari (DDB & Tribal Amsterdam) zijn afgelopen vrijdag 2e geworden tijdens de BestYET competitie in Wenen. 20 teams uit 10 verschillende landen deden mee aan deze internationale dagblad competitie. 'a close call' volgens de internationale jury, Kun en Bahari bedachten een ijzersterk dagbladconcept met daaraan gekoppeld een offline viral.

Een team uit Ierland ging er met de hoofdprijs vandoor. Nederland eindigde nipt als tweede en Frankrijk werd verrassend derde.

Het andere Nederlandse team (een gelegenheidsduo) bestaande uit Mark van der Heijden (Lemz) en Joey Boeters (Roorda) eindige op een eervolle vijfde plaats.

De case: Mirabell 'Echte Salzburger Mozartkugeln'
De 20 teams (uit een voorselectie van maar liefst 400 teams) ontwikkelden een dagbladcampagne voor Mirabell Mozartkugeln, met als belangrijkste opdracht: trek een jongere doelgroep (20-40 jaar) aan.

Alle concepten werden beoordeeld door een internationale jury, met o.a. Thomas Pearse McCaughey (Ierland), Frank Marinus (België), Till Diestel (Duitsland) en Stephan Gonnissen (Etcetera Nederland).

Cebuco is hoofdsponsor van de ADCN, met de missie om jonge creatieven kennis te laten maken met nieuwsmedia op een creatieve en competitieve manier. De BestYET competitie is 12 jaar geleden geïnitieerd door Cebuco Amsterdam en niet meer weg te denken in de Europese reclamewereld. In 2014 is Ierland gastland.

Meer artikelen

Krantenadvertenties haken in op troonsafstand Albert II

Krantenadvertenties haken in op troonsafstand Albert II

De vorstelijke aankondiging op woensdag 3 juli werd meteen door de Belgische reclamemakers en adverteerders opgepikt. Lees meer >

Nationale Nederlanden en Aegon winnaars Koninklijke Inhaakwedstrijd De Telegraaf

Nationale Nederlanden en Aegon winnaars Koninklijke Inhaakwedstrijd De Telegraaf

Nationale Nederlanden en Aegon hebben de Koninklijke Inhaakwedstrijd van De Telegraaf gewonnen. Beide adverteerders zijn gisteravond door een vakjury gekozen en bekroond als winnaar. Lees meer >

Dagbladen kleuren Oranje

Dagbladen kleuren Oranje

Alle dagbladen hebben de afgelopen dagen volop aandacht besteed aan de troonswisseling. Ook de advertentiepagina Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2021 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2021 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.