Nieuwsmerk profiel: de Telegraaf

26 september 2012

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag de telegraaf.

Dagbladen hebben zich de afgelopen jaren omgevormd tot nieuwsmedia met vele verschijningsvormen. Het zijn nieuwsmerken geworden die ieder een eigen betekenis hebben voor hun lezers en volgers. Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag De Telegraaf.

De Telegraaf is de grootste en meest gelezen krant van Nederland. De krant verschijnt 6 dagen per week op broadsheetformaat. De Telegraaf heeft een eigen redactionele formule bestaande uit verschillende katernen die iedere dag van de week verschillen. De katernen binnen- en buitenlandsnieuws, Telesport en de Financiële Telegraaf verschijnen dagelijks. In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag verschijnt een regionale editie van De Telegraaf. Op vrijdag verschijnt in de gehele oplage bij de krant het gratis full colour magazine VROUW en op zaterdag Weekeinde. Daarnaast verschijnen er regelmatig themabijlages, specials en magazines.

Nieuwsmerk:

De Telegraaf

Verschijningsvormen:

Papier: De Telegraaf
Website: www.telegraaf.nl
Mobiel: De Telegraaf HD app (smartphone) / De Telegraaf krant app (smartphone) / De Telegraaf HD app (tablet) / De Telegraaf krant app (tablet)
Mobiele website: telegraaf.mobi

Lezers:

Marc Albert, Commercieel Directeur Consumentenmarkt: “De Telegraaf is de meest gelezen krant van Nederland en heeft derhalve een brede doelgroep. De Krant van wakker Nederland wordt dan ook in alle lagen van de bevolking gelezen. De lezer waardeert De Telegraaf vooral om het actuele en spraakmakende nieuws, de deelkranten, magazine VROUW en de Weekeinde bijlage.  De Telegraaf is voor veel lezers een duidelijke, toegankelijke krant die dicht bij mensen staat. ’s Ochtends bij een kop koffie De Telegraaf lezen: dat is voor de lezer hèt ultieme moment voor jezelf."

Adverteerders:

Sjors Kroon, Commercieel Directeur Adverteerdersmarkt: "TMG transformeert mee met het veranderende mediagedrag van de consument. Onze activiteiten worden steeds digitaler. We lopen voorop met digitale innovaties en zullen het online marktleiderschap nadrukkelijk claimen, verder uitdragen en waar mogelijk vergroten. Onze positie in gedrukte media is nog steeds sterk en we zullen deze nog verder versterken om op een effectieve manier Nederland te blijven bereiken. Met adverteerders sluiten wij graag partnerships dwars door ons mediaportfolio heen."

De Statistieken

  De Telegraaf www.telegraaf.nl app
(mob)
HD app
(tab)
krant app
(tab)
Telegraaf.mobi
Verschijning Ochtend          
Frequentie Ma-Za          
Formaat Broadsheet          
Verspreding Landelijk Landelijk Land. Land. Land. Landelijk
Bereik* 2.071.000 3.977.000 846.000 208.400 - 662.430

*Bronvermelding

Netto bereik dagbladen: bron NPM 2011 I – 2011 II
Netto bereik websites: bron STIR jaargem. 2011

Uitgever:

Telegraaf Media Nederland
Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Postbus 2620, 1000 CP Amsterdam
www.telegraaf.nl

Advertentie exploitatie:

Telegraaf Media Nederland │Landelijke Media B.V.
Basisweg 30, 1043 AP  Amsterdam
T 020 – 585 91 00
www.telegraafmedia.nl

Adverteren in print:
T 020 – 585 91 00
informatie@telegraafmedia.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Adverteren online:
T 020 – 585 23 29
onlinesales@telegraafmedia.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Adverteren overig:
Crossmedia
T 020-585 34 50

Meer artikelen

Nieuwsmerk profiel: Barneveldse Krant

Nieuwsmerk profiel: Barneveldse Krant

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag Barneveldse Krant. Lees meer >

Nieuwsmerk profiel: Nederlands Dagblad

Nieuwsmerk profiel: Nederlands Dagblad

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag Nederlands Dagblad. Lees meer >

Nieuwsmerk profiel: PZC

Nieuwsmerk profiel: PZC

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag PZC. Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.