Nieuwsmerk profiel: Sp!ts

26 september 2012

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag de Sp!ts.

Dagbladen hebben zich de afgelopen jaren omgevormd tot nieuwsmedia met vele verschijningsvormen. Het zijn nieuwsmerken geworden die ieder een eigen betekenis hebben voor hun lezers en volgers. Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag Sp!ts.

Sp!ts geeft dagelijks het meest actuele overzicht van het nieuws uit binnen- en buitenland en op het gebied van sport, carrière en entertainment. Zowel in de krant als op internet brengen we lezers op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Dagelijks brengt Sp!ts op de pagina NU! profielen en portretten van mensen uit de actualiteit. Nu eens uit de wereld van het harde nieuws, dan weer uit de sport- of de showwereld. Maar altijd actueel en een bron voor het gesprek van de dag.

Daarbij is er elke dag aandacht voor thema's die het hart van de doelgroep raken. Dat doen we met spraakmakende interviews, scherpe profielen, reviews, recensies en reportages. Zo leest de Sp!tslezer bijvoorbeeld op maandag alles over carrière en opleiding. Op donderdag geeft Sp!ts het meest actuele overzicht van film- en theatervoorstellingen, tentoonstellingen, concerten en festivals. En op vrijdag voert Sp!ts de lezer mee op een trip naar bekende en onbekende bestemmingen.

Nieuwsmerk:

Sp!ts

Verschijningsvormen:

Papier: Sp!ts
Website: www.spitsnieuws.nl
Mobiel: Sp!ts app
Mobiele website: m.spitsnieuws.nl

Lezers:

Cees Polman, Uitgever Sp!ts: “De Spitslezers vind je voor een deel in het openbaar vervoer maar velen nemen de krant ook mee naar werk , opleiding of thuisVeel jong volwassen (18- 30 jaar, hoger opgeleidvoelen zich dagelijks thuis bij de korte en bondige samenvatting van hetgeen  zich in hun belevingswereld afspeelt. Maar ook de wat oudere doelgroep (30-45) pakt de Sp!ts dagelijks op en leest de krant van voor naar achteren.”

Adverteerders:

Sjors Kroon, Commercieel Directeur Adverteerdersmarkt: “TMG transformeert mee met het veranderende mediagedrag van de consument. Onze activiteiten worden steeds digitaler. We lopen voorop met digitale innovaties en zullen het online marktleiderschap nadrukkelijk claimen, verder uitdragen en waar mogelijk vergroten. Onze positie in gedrukte media is nog steeds sterk en we zullen deze nog verder versterken om op een effectieve manier Nederland te blijven bereiken. Met adverteerders sluiten wij graag partnerships dwars door ons mediaportfolio heen.”

De Statistieken

  Sp!ts Sp!ts website Sp!ts Mobile (website / app)
Verschijning Ochtend -  
Frequentie Ma - Vrij - -
Formaat Tabloid - -
verspreiding Landelijk Landelijk Landelijk
Bereik* 1.489.000 544.000 230.000

*Bronvermelding

Netto bereik dagbladen: bron NPM 2011 I – 2011 II
Netto bereik websites: bron STIR maart 2012

Uitgever:

Telegraaf Media Nederland
Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Postbus 2620, 1000 CP Amsterdam
www.spitsnieuws.nl

Advertentie exploitatie:

Telegraaf Media Nederland │Landelijke Media B.V.
Basisweg 30, 1043 AP  Amsterdam
T 020 – 585 9100
www.telegraafmedia.nl

Adverteren in print:

T 020 – 585 9100
informatie@telegraafmedia.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Adverteren online:

T 020 – 585 2329
onlinesales@telegraafmedia.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Adverteren overig:

Sp!ts LAB
Brenda Schaaper
T 020 – 585 2897
b.schaaper@telegraafmedia.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Tako Boelens
T 020 – 585 9356
t.boelens@telegraafmedia.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Meer artikelen

Nieuwsmerk profiel: Barneveldse Krant

Nieuwsmerk profiel: Barneveldse Krant

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag Barneveldse Krant. Lees meer >

Nieuwsmerk profiel: Nederlands Dagblad

Nieuwsmerk profiel: Nederlands Dagblad

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag Nederlands Dagblad. Lees meer >

Nieuwsmerk profiel: PZC

Nieuwsmerk profiel: PZC

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag PZC. Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.