Tarieven

09 februari 2009

U kunt de advertentietarieven van de dagbladen raadplegen via de sites van de uitgevers. Wit u een totaaloverzicht van alle dagbladen, dan kunt u via deze site inloggen op de database van Retriever Media Informatie B.V.. Retriever is een professionele mediadatabase waarin gegevens van alle Nederlandse advertentiedragende media zijn terug te vinden.

Via dit onderdeel van de Cebuco website kunt u doorlinken naar de dagbladmodule van Retriever Media Informatie B.V. Hier vindt u alles over adverteren in de landelijke en regionale dagbladen. Toegang wordt door Retriever verleend op abonnementsbasis.

Wat kunt u hier vinden

In Retriever vindt u informatie over redactionele formules, advertentietarieven, advertentiecombinaties, oplages, verschijningsdata, specials en advertentiemogelijkheden, verspreidingsgebieden, aanleverspecificaties en meer.

Hoe werkt het

U kunt eenvoudig informatie vinden en vergelijken door op titel, thema of gemeente te zoeken. Klik op de link naar de database op de Retriever-site en vul uw gebruikersnaam en pincode in. U komt dan in het zoekscherm.

Nog geen gebruikersnaam?

Het raadplegen van de gegevens is op abonnementsbasis. Indien u een abonnement wilt afsluiten, neem dan contact op met Retriever Media Informatie B.V., (020) 379 11 01 of reina@retriever.nl, contactpersoon: Reina Bartelds.

Vragen over het gebruik? Bel (020) 379 11 01.

Meer artikelen

Nieuwsmerk profiel: Barneveldse Krant

Nieuwsmerk profiel: Barneveldse Krant

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag Barneveldse Krant. Lees meer >

Kerndata dagbladen Q2 2013

Kerndata dagbladen Q2 2013

Op 24 september 2013 heeft HOI de oplagecijfers van de nieuwsmerken over het tweede kwartaal 2013 bekend gemaakt.  Het gaat om de kwartaalcijfers van de gedrukte edities en de digitale replica's Lees meer >

Nieuwsmerk profiel: Nederlands Dagblad

Nieuwsmerk profiel: Nederlands Dagblad

Nederlands Medianetwerk publiceert in samenwerking met Cebuco een serie profielen van Nederlandse nieuwsmerken. Vandaag Nederlands Dagblad. Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.