Actueel nieuws over effectiviteit

Cebuco Bereiksversterker goed ontvangen

18 augustus 2009

Cebuco presenteerde vorige maand vol trots de Bereiksversterker. Een nieuwe tool die in 3 stappen direct het bereik van alle Nederlandse dagbladen en/of hun sites uitrekent. De Bereiksversterker nodigt je uit om met de data verder 'aan de slag te gaan' door de direct duidelijke vormgeving. Vakgenoten hebben deze slimme tool al ondekt:

Peter Wiegman, mediaonderzoek.nl : “Toevallig viel mijn oog op een linkje naar een pagina van de Cebuco-website. Het leidde naar de bereiksversterker, een ding waar ik nog nooit van had gehoord. Het blijkt een tooltje te zijn waarmee de gefuseerde data van STIR en NOM eenvoudig te benaderen zijn. Althans voor zover het dagbladen betreft. Cebuco is van de dagbladen hè. Ik vind dit een zeer mooi voorbeeld hoe je gecompliceerde data eenvoudig toegankelijk kan maken. Ga zelf maar ’s draaien aan de knoppen. Je kunt kiezen uit landelijke en/of regionale dagbladen, vervolgens tussen print en/of online bereik en tot slot een aantal standaarddoelgroepen”.

“Cebuco beschrijft de versterker als een snelle en slimme tool die perfect in staat is om het potentieel aan bereik te berekenen. De 19 meest voorkomende doelgroepen zijn geselecteerd. Ook is per titel en site het resultaat zichtbaar. De uitkomsten zijn eenvoudig te exporteren. De Bereiksversterker is geen planningstool, maar hét instrument om kosteloos de meest actuele bereikcijfers te raadplegen. Doe er uw voordeel mee!”

Marcel van der Kooi, Business director Europe, Pointlogic: “… de Bereiksversterker gebaseerd op de NOM-STIR fusie data. Een hele originele manier voor het presenteren van informatie. Erg mooi gedaan!”

Niels Kleverlaan, Manager Marketing & Marketing Services NRp Dagbladen: “De Bereiksversterker, een mooi en slim uitgevoerd instrument. Complimenten.”

Meer artikelen

Dagbladen gaan niet op vakantie

Dagbladen gaan niet op vakantie

Geen zomerdip in bereik dagbladen. Uit de bereikcijfers blijkt wederom dat Nederland de hele zomer massaal de krant blijft lezen. Van significante seizoensfluctuaties is geen sprake. Het bereik van het mediumtype is het gehele jaar constant. Daarmee genereren dagbladen niet alleen een massaal bereik, het bereik is ook nog eens zeer stabiel in de tijd. Ook in de zomermaanden lezen we gewoon iedere dag de krant. Lees meer >

RTL Nieuws, NRC Media en NU.nl stelen de show tijdens Digital Marketing Live!

RTL Nieuws, NRC Media en NU.nl stelen de show tijdens Digital Marketing Live!

Op 20 en 21 maart jl. zijn duizenden marketeers bijeengekomen voor een nieuwe editie van Digital Marketing Live! Bij dit event werden de nieuwste ontwikkelingen over online marketing en media gepresenteerd. Opvallend was het zelfbewuste optreden van een aantal prominente nieuwsmerken. Aan het enthousiasme in de afgeladen zalen af te meten, lukte het de nieuwsbedrijven uitstekend om de jonge marketeers te inspireren. Lees meer >

Cebuco Oplagedatabase vernieuwd!!

Cebuco Oplagedatabase vernieuwd!!

De oplagesite van Cebuco is volledig geactualiseerd. De website oplagen-dagbladen.nl toont de verspreiding van alle betaalde dagbladen in Nederland. Per gebied valt snel af te lezen welke dagbladen dagelijks bij de huishoudens op de mat vallen. Analyses zijn mogelijk op diverse geografische niveaus: gemeente, Cebucogebied, Nielsen-district en provincie. Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2020 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2020 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.