De kroning, mis haar niet

28 maart 2013

De beelden van de inhuldiging van Willem-Alexander op 30 april zullen de hele wereld overgaan (bijna 1.100 journalisten hebben zich al bij de RVD aangemeld). De troonswisseling zal bovendien goed zijn voor het imago van Nederland; een unieke gebeurtenis.

‘De gebeurtenis van deze eeuw (tot nu toe)!’
Een kans voor alle ondernemers. Profiteer van de positieve mindset en aandacht. Lezers houden van actualiteit en inhakers. De exploitanten hebben mooie aanbiedingen om uw imago en sales een uplift te geven.

Cebuco heeft alle activiteiten van de nieuwsmerken voor lezers én adverteerders op een rijtje gezet:

Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant komen donderdag 25 april met een prachtige bijlage over de troonswisseling. Een bijlage waarbij veel ruimte is voor regionale accenten. De nadruk in de bijlage ligt op de gebeurtenissen in Amsterdam op 30 april.
Een uniek document voor lezer en adverteerder.

Lezers van De Telegraaf kunnen op zaterdag 27 april een bewaarspecial op tabloid formaat verwachten, gevolgd door een drie katernenkrant die op maandag 29 april verschijnt. Een onderdeel van deze krant is de special over de troonswisseling ‘De Vooruitblik’ met nieuwsgerelateerde informatie over de kroning.
Op de dag van de kroning, dinsdag 30 april, verschijnt De Telegraaf als een 40 pagina’s tellende Felicitatiekrant met daarin onder meer FelicitatieSpeurderspagina’s en een Koninklijke vakkenpagina.De dag na Koninginnedag, woensdag 1 mei, verschijnt er een speciaal bewaarnummer ‘Het Overzicht’. In de 40 pagina’s tellende Telegraaf vindt de lezer een overzicht van de troonswisseling terug.
De Telegraaf organiseert ook een Koninklijke inhaakwedstrijd. 

Sp!ts
Sp!ts verschijnt op woensdag 1 mei met de reguliere krant die vrijwel geheel in het teken zal staan van de huldiging van de dag ervoor.

Friesch Dagblad
De lezers van het Friesch Dagblad ontvangen zaterdag 27 april een prachtige en unieke K®ONINGSBIJLAGE. Ook voor lokale adverteerders (denk bijvoorbeeld aan de Willem-Alexander taartjes en de Maxima soesjes) een mooie gelegenheid voor een extra promotie kans.

Wegener Nieuwsmedia  
In alle dagbladen van Wegener Nieuwsmedia verschijnen op zaterdag 27 april en woensdag 1 mei een speciale Bewaarbijlage. Voor adverteerders zijn er ‘Royale’aanbiedingen.

RDC
De nieuwssites van Wegener Nieuwsmedia, HDC Media, Friesch Dagblad, MGL en BDU  pakken uit met actueel nieuws, historische items, achtergrond verhalen en andere wetenswaardigheden over de troonswisseling en Koninginnedag.

Reformatorisch Dagblad / Nederlands Dagblad
De site RD.nl zal op 30 april geheel in teken staan van de abdicatie. Ook worden er tal van lezersacties rondom de troonswisseling georganiseerd.

Metro
Op donderdag 25 april brengt Metro een Kroningsspecial van 16 pagina’s (bovenop de reguliere uitgave). Op 30 april verschijnt een speciale editie in een beperkte oplage (100.000 exemplaren) in de vier grote steden. Ook 1 mei zal Metro verschijnen met de terugblik naar de dag ervoor.

AD
Zaterdag 27 april voor Kroningsdag, komt het AD met een extra dikke Bewaarbijlage. Woensdag 1 mei verschijnt er een Bewaarbijlage bij het AD met uitgebreide verslaggeving en fotoreportages van de inhuldigingsdag.

De Volkskrant
De Volkskrant zet zaterdag 27 april het katern Vonk in het teken van Willem-Alexander en Volkskrant Magazine wordt omgedoopt tot de ‘Maxima’.
Dinsdag 30 april zet de Volkskrant het katern V in het teken van Beatrix.

Trouw
Bij Trouw wordt zaterdag 27 april het katern De Verdieping volledig gewijd aan de troonwisseling.

Het Parool
Het Parool brengt zaterdag 27 april het katern PS uit als PS KONING. Dinsdag 30 april komt er een extra middageditie van de krant, met de meest actuele reportages en de laatste foto’s van de inhuldiging. Deze extra editie wordt dinsdag gratis uitgedeeld in Amsterdam en woensdag 1 mei ingestoken bij de reguliere editie van de krant.

Kijk voor meer informatie op de sites van de betreffende exploitanten en nieuwsmerken!
‘Iedere reclameboodschap verdient de impact van het nieuws’

Meer artikelen

Leidsch Dagblad heeft een bootje van papier

Het Leidsch Dagblad bestaat 150 jaar en dat mag iedereen weten. En waar kan je je dan beter laten zien dan tijdens de traditionele Peurbakkentocht, de jaarlijkse opening van de Leidse Lakenfeesten? Eenvoud is de kracht, het idee was simpel maar ijzerster: Een bootje van papier. Lees meer >

 
 
home sitemap © 2008 - 2021 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2021 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.