Media Standaard Survey start in 2011

30 augustus 2010

NOM, Stir, RAB en SKO hebben op 23 augustus 2010 de onderlinge overeenkomst getekend waarin zij afspreken voortaan gezamenlijk op te trekken in de Media Standaard Survey (MSS).

Ook is die dag het contract getekend tussen de MSS partijen en TNS-Nipo. Na beoordeling van voorstellen in hun gezamenlijke tender, besloten de opdrachtgevers de opdracht voor het uitvoeren van de Media Standaard Survey (MSS) te gunnen aan TNS-Nipo. Het MSS onderzoek start in 2011 en zal vanaf dan de bron zijn voor censusinformatie over mediabezit en gedrag in Nederland.

De samenwerking tussen de vier mediabereikonderzoeken is uniek in Nederland en daarbuiten. SKO, Stir, RAB en Nom zeggen hiermee te laten zien dat zij samenwerking serieus nemen. Doel van dit nieuwe MSS is het verkrijgen van cijfers over variabelen die door alle bereiksonderzoeken gebruikt kunnen worden als weeg- en/of wervingsnorm. Ook worden de belangrijkste trends in het Nederlandse Medialandschap vanaf 2011 gezamenlijk onderzocht.

Klik hier voor het volledige bericht.

Meer artikelen

NOA 2009: Dagbladen nog steeds belangrijkste oriëntatiebron onder werkzoekenden

NOA 2009: Dagbladen nog steeds belangrijkste oriëntatiebron onder werkzoekenden

Nederland heeft circa 5,3 miljoen werkzoekenden (passief of actief), uit NOA 2009 blijkt dat printmedia voor hen nog steeds de belangrijkste oriëntatiebron is. Zeker als het gaat om de groep 'passief' zoekenden, de groep is ook voor werkgevers van groot belang. Lees meer >

Dagbladsites: een onmisbare informatiebron

Websites van dagbladen leveren een aanzienlijke bijdrage aan de groei van de lezerskring van de Nederlandse dagbladmerken. In het derde kwartaal van 2009 heeft de helft van alle Nederlanders één of meer dagbladsites bezocht. Het maandelijkse bereik van de sites is daarmee opgelopen tot 6,7 miljoen, een bereik van bijna 50%. Dit zijn de belangrijkste uitkomsten van het STIR onderzoek over het 3e kwartaal van 2009. Lees meer >

 
home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.