Nieuwe KrantMasters

08 maart 2009

Op vrijdag 27 februari heeft een klein groepje deelnemers aan de Dagblad Academy examen gedaan om het felbegeerde certificaat KrantMaster in bezit te krijgen. Klein, maar fijn, zo bleek uit de score, want die lag gemiddeld op een dikke 8!

De geslaagden zijn Astrid Amersfoort van AD Nieuwsmedia, Maikel Bouricius van Time Out Amsterdam/Amsterdam Weekly, Bart Brouwer van Zigt Media Management, Mark Grooteman van De Telegraaf, Mariëlle Hendriks van AD Nieuwsmedia en Chantal Volkers van De Telegraaf.

Op dit moment wordt al het cijfermateriaal dat in Dagblad Academy voorkomt geupdate, zodat nieuwe kandidaten met de meest actuele gegevens kunnen werken. Ook als je geen examen doet, is Dagblad Academy een perfecte database voor al je dagbladargumentatie. Neem eens een kijkje op www.dagbladacademy.nl!

Wil je ook bewijzen dat je alles weet over dagbladen? Meld je dan aan voor één van de examens op 17 april, 19 juni, 18 september of 20 november.

Speciaal voor (aanstaande) KrantMasters organiseert Cebuco ook MasterClasses. De volgende bijeenkomst vindt begin april plaats.

home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.