De Telegraaf lanceert de geheel vernieuwde iPad app

04 december 2012

De Telegraaf lanceert op 4 december een compleet vernieuwde app voor de iPad. Bij het ontwerpen is goed gekeken naar de gebruikersinteractie en de gebruiksmomenten van de iPad. Zo kan men eenvoudig

Ook is het mogelijkheid om zelf eenvoudig de hoofdnavigatie aan te passen en persoonlijke specials aan te maken op basis van kernwoorden.

Jan-Kees Emmer, adjunct hoofdredacteur van De Telegraaf: “Deze app heeft alles in zich om dé nieuws app van Nederland te worden. Speciaal ontworpen voor de beste gebruikerservaring op de iPad bundelt de nieuwe app nieuws en actualiteiten op dusdanige wijze dat de kenmerkende manier waarop De Telegraaf het nieuws brengt geheel tot zijn recht komt. De app maakt duidelijk dat ons nieuws bijzonder geschikt is voor iPad gebruik. Dat zit in de duiding van de redactie, de nieuwskeuze en het gebruik van koppen, foto’s en video’s. De nieuwsurgentie spat ervan af. En met secties als VROUW, Privé en Autovisie krijgt deze app magazine achtige elementen die bij uitstek geschikt zijn om eens rustig voor te gaan zitten."

De app is de komende twee maanden gratis. Daarna wordt de app verrijkt met betaalde katernen en achtergrondverhalen uit de krant, die voor abonnees van de digitale bundel van De Telegraaf gratis zijn. Anderen kunnen zich daarop abonneren.

Voor adverteerders biedt de app vernieuwende rich media advertentiemogelijkheden. Naast de normale basic banners zijn video commercials, expandables en full screen interstitials met of zonder HTML5 interactie mogelijk. Daarbij zijn er legio mogelijkheden om campagnes te targetten, meten en analyseren.

Patrick Loppé, Manager Mobile & Video bij TMG: “De app moet simpelweg de beste nieuwsapp van Nederland worden, dat hoort bij De Telegraaf. En we willen er natuurlijk geld mee verdienen. Dat gaan we doen met betaalde content, advertising en m-commerce. Om dat te bereiken hebben we de uitkomsten van ons onderzoek onder adverteerders en gebruikers verwerkt in het ontwerp en de bouw van de nieuwe app. Ook de redactie is volledig afgestemd op de mogelijkheden van de iPad.”

De app is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store.
 

Bron: De Telegraaf, Klik hier voor het bericht.

Meer artikelen

telegraaf_gericht_online_vp.png

TMG lanceert GerichtOnline.nl

GerichtOnline is een nieuwe advertentiedienst die het voor kleinere ondernemers (MKB/ZZP) mogelijk maakt om simpel en gericht te adverteren binnen het online netwerk van TMG. Lees meer >

De Telegraaf lanceert geheel vernieuwde Android app

De Telegraaf lanceert geheel vernieuwde Android app

De Telegraaf heeft een compleet vernieuwde app voor Android smartphones gelanceerd. De uitgangspunten bij de ontwikkeling van de app waren het Telegraaf nieuws, het typische Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.