Sp!ts mediapartner van Pinkpop

06 maart 2012

Buro Pinkpop en Sp!ts zijn een tweejarige samenwerking aangegaan. Sp!ts, een nieuwsmerk met entertainment als belangrijke pijler, is een logische mediapartner voor Pinkpop.

“De nieuwe samenwerking zie ik met vertrouwen tegemoet!” aldus Jan Smeets, festivaldirecteur Pinkpop.  “Ik reis te weinig met het openbaar vervoer, maar voor Sp!ts rijd ik graag om, omdat ze altijd kwalitatief en veel aandacht besteden aan entertainment en muziek.”

In het kader van de samenwerking brengt Sp!ts op dinsdag 17 april de Pinkpop-special uit. Sp!ts heeft ook het voorrecht om, nog voordat de kaartverkoop start, kaarten voor het festival te verloten onder de ruim 1,5 miljoen dagelijkse lezers. Naast het uitbrengen van de special, zal Sp!ts vanaf het festivalterrein verslag doen. Zowel in de krant als online, op een speciaal ingerichte sectie op spitsnieuws.nl.

Daniëlle Kool, Chef Entertainment: “Een partnerschap met Pinkpop stond al langer op ons verlanglijstje. Nu het zover is, zijn we er erg trots op om onze naam te verbinden aan het oudste en bekendste festival van Nederland. Het gaan drie hele mooie dagen worden in Landgraaf, en onze lezers zullen daar niets van hoeven missen.”

De line-up van de 43e editie van het driedaagse festival is grotendeels bekend: o.a. Anouk, Bruce Springsteen & The E-street band, Keane en Kasabian.

 

Meer artikelen

telegraaf_gericht_online_vp.png

TMG lanceert GerichtOnline.nl

GerichtOnline is een nieuwe advertentiedienst die het voor kleinere ondernemers (MKB/ZZP) mogelijk maakt om simpel en gericht te adverteren binnen het online netwerk van TMG. Lees meer >

Albert Heijn haakt het beste in op de winter

Albert Heijn haakt het beste in op de winter

Hoewel de winter een lange aanloop nodig had, barstte de winterkoorts begin februari echt los. De Elfstedentocht was het gesprek van de dag en adverteerders haakte via de dagbladen massaal in op het evenement. Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.