Dagblad primeur: Unieke nummeractie van Sp!ts en Dell

09 juni 2011

Dell introduceerde op 7 juni haar nieuwe laptop met een unieke nummeractie op de voorpagina van Sp!ts. Iedere krant heeft een eigen unieke code waarmee Sp!tslezers kans maken op een gratis nieuwe laptop en kortingen oplopend tot 50%. Het is in Nederland de eerste keer dat een unieke nummering toegepast wordt op dagbladen.

Sp!ts werkte voor deze actie samen met Domino Printing Sciences. Om de nummers op iedere krant te krijgen is een high speed inkjet printsysteem ingezet die met hoge snelheid de kranten van unieke nummers voorziet. Luuk van Baren, Sales Manager Benelux van Domino “Dit is de eerste keer dat een dergelijke nummeractie wordt toegepast op een Nederlands dagblad.”

Dell koos voor de introductie van de nieuwe XPS 15z laptop in Sp!ts vanwege de aansluiting met de doelgroep. Jan van der Kroft, Marketing Manager Benelux bij Dell “Sp!ts bereikt zeer kosten effectief onze doelgroep. Daar komt bij dat Sp!ts door vaker aandacht te geven aan grote productintroducties, een context heeft geschapen waarin de lezer actief uitkijkt naar productnieuws.” Over de samenwerking vervolgt hij “Er is actief meegedacht hoe we het verhaal aan de doelgroep konden vertellen. Enkele subtiele aankondigingen, een prachtig gestylde outsert en de unieke actie zorgen voor de juiste attentie. De unieke kortingscode stimuleert de Sp!tslezers om de laptop online te bekijken.”

Bron: TMG

 

Meer artikelen

telegraaf_gericht_online_vp.png

TMG lanceert GerichtOnline.nl

GerichtOnline is een nieuwe advertentiedienst die het voor kleinere ondernemers (MKB/ZZP) mogelijk maakt om simpel en gericht te adverteren binnen het online netwerk van TMG. Lees meer >

Albert Heijn haakt het beste in op de winter

Albert Heijn haakt het beste in op de winter

Hoewel de winter een lange aanloop nodig had, barstte de winterkoorts begin februari echt los. De Elfstedentocht was het gesprek van de dag en adverteerders haakte via de dagbladen massaal in op het evenement. Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.