De Telegraaf vernieuwt mobiele site

11 oktober 2012

Vanaf 10 oktober is de nieuwe mobiele site van De Telegraaf live. De Telegraaf is al sinds 1999 actief op het gebied van mobiel internet en de nieuwste versie is een grote stap vooruit ten opzichte van de vorige versies van telegraaf.mobi.

De gebruiker heeft nu toegang tot beurskoersen van alle belangrijke markten, het weer op basis van locatie en bovendien is de vormgeving en gebruikerservaring aangepast op de huidige standaarden.

“De nieuwe mobiele website mag er zijn. Het is een vernieuwend design dat goed past bij onze identiteit als krant. Daarbij is de website zeer geschikt om snel op de hoogte te komen van het laatste en meest spraakmakende nieuws, de stand op de beurs en het weer” aldus Krijn Haasnoot, Product Manager Mobile & Tablets voor Telegraaf.nl.

De mobiele site wordt maandelijks door ruim 600.000 gebruikers bezocht en de vernieuwing van de mobiele website is voor het eerst volledig in-house opgepakt door de afdeling TMG Product Development. Uiteindelijk is binnen twee maanden tijd een mobiele site van formaat neergezet die beantwoord aan de vooraf besproken doelen waarin de allerbeste nieuwsbeleving, het typische Telegraafgevoel, beeld, snelheid en gebruiksgemak centraal stonden. Gebruikers kunnen de site via hun mobiele browser bereiken door naar telegraaf.nl of telegraaf.mobi te navigeren.

 

Bron: De Telegraaf.

Meer artikelen

telegraaf_gericht_online_vp.png

TMG lanceert GerichtOnline.nl

GerichtOnline is een nieuwe advertentiedienst die het voor kleinere ondernemers (MKB/ZZP) mogelijk maakt om simpel en gericht te adverteren binnen het online netwerk van TMG. Lees meer >

De Telegraaf lanceert geheel vernieuwde Android app

De Telegraaf lanceert geheel vernieuwde Android app

De Telegraaf heeft een compleet vernieuwde app voor Android smartphones gelanceerd. De uitgangspunten bij de ontwikkeling van de app waren het Telegraaf nieuws, het typische Lees meer >

home sitemap © 2008 - 2019 Cebuco disclaimer

Cebuco

Tel: 020 4309 100
info@cebuco.nl

Bezoekadres

Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam

Postadres:

Postbus 12040
1100 AA Amsterdam

© 2008 - 2019 Cebuco

Meer over Cebuco »

Sluiten

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Cebuco.

Per 1 januari 2014 is Cebuco opgeheven.
Een aantal activiteiten van Cebuco wordt voortgezet onder de naam NDP Nieuwsmedia.
Voor meer informatie zie het persbericht.

Cebuco.nl is nog wel toegankelijk, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Grimm.